top of page
Privacy

Vini Fabrini verkoopt geen gegevens aan derden, en deelt die niet met partijen die daar juridisch geen recht op hebben. Nieuwsbrieven met informatie over nieuwe items in de webshop ontvangt u alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven. Omdat u een product koopt met alcohol, zullen uw bestelgegevens i.i.g. een jaar door ons bewaard worden (dit is een wettelijke verplichting). U krijgt van Vini Fabrini geen gepersonaliseerde aanbiedingen. 

De verzending

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst binnen kantooruren, streven wij er naar die nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag te versturen.  Zonder eventuele calamiteiten ontvangt u die zending binnen 2-5 werkdagen daarna. Bij aflevering van het pakket zal uw leeftijd gecontroleerd worden.Bij grote vertraging ontvangt u een bericht daarover. Buiten de website om, betaalt u pas bij aflevering van de goederen, tenzij mondeling of contractueel anders  overeengekomen. 

Bestellen via de website

Check de algemene voorwaarden

Klachten en retournering

Hoewel wij er alles aan doen u naar tevredenheid te helpen, kan het zijn dat u een klacht heeft: Mail dan uw klacht naar pim@vinifabrini.com of vul het formulier op de pagina CONTACT in. Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen, om de klacht op te lossen, waarbij het zowel mogelijk is dat u een nieuwe zending ontvangt, of dat u uw geld terug krijgt. Check daarvoor ook onze algemene voorwaarden.  Uiteraard zullen we er alles aan doen er in goede harmonie uit te komen!

verzending.jpg
bottom of page