AVA MIP VF.png
Pim Faber

Wijnliefhebber en al meer dan 30 jaar televisiemaker / eindredacteur (AVRO)TROS. Tevens auteur van drie thrillers. Overtuigd Italianofiel.

Vini Fabrini

Deze pagina is bedoeld voor liefhebbers van Italiaanse wijn, met een passie voor "Bella Italia", of het nu gaat om wijn, eten, cultuur, films, wijn, literatuur het heerlijke klimaat, wijn, mode, voetbal, auto's, wijn, het is teveel om op te noemen.

Door middel van interviews, tips en mooie verhalen (soms een podcast, soms een video) kan iedereen wegdromen en op die manier heel even in ons geliefde Italië zijn.  Af en toe maken we een culinair uitstapje naar Frankrijk of Spanje!

Voor tips: pim@vinifabrini.com

of app naar 06.20.723.214

Wat Eten We Hierbij
Schermafbeelding 2020-05-28 om 13.22.17.

Faber stond aan de basis van "Wat eten we Hierbij" ,een multimediaal programma voor liefhebbers van de culinaire geneugten des levens en waarbij het "genieten" van bijzondere wijn/spijs combinaties centraal staat. www.watetenwehierbij.nl

ck.png
dg.png
dv.png
Thrillers

De thrillers van Faber, "De Val van 74" behoorde tot de 10 beste Nederlandstalige thrillers van 2013 (verkiezing De Gouden Strop), zijn te bestellen via Bol.com

CONTACT

Dank voor je bericht. Je hoort spoedig!