top of page
ch t.png
GB brut.png

CHAMPAGNE GUILLETTE-BREST

zijn aanwezig maar overheersen totaal niet. Deze blend smaakt uitermate vriendelijk. Het familiebedrijf Guillette-Brest biedt een heel gamma aan, waaronder naast de Brut een extra Brut en een Grande Réserve. De Prestige Rosé is een blend van Blanc de blanc (100% Chardonnay) en 10% rode wijn. Vini Frabrini heeft gekozen voor een Brut. Een blend van Chardonnay, Meunier en Pinot Noir, die de echte Champagnebeleving garandeert . 

Deze blend is uitstekend geschikt  als apéritief, maar is ook heel goed te combineren met 

varkensvlees, vette vis of zeevruchten.  Of drink 'm als je iets te vieren hebt, maakt niet uit wat, je vindt wel iets... Santé

BREAKING: Inmiddels is ook de Rosé Brut verkrijgbaar in de webshop. Daar vind je ook informatie over deze topper!

CHAMPAGNE PAYELLE GRAND CRU

Deze Blanc de Blancs is werkelijk een pareltje, en voor een hele mooie prijs. Payelle claimt z'n geld in de champagne te steken en niet uit te geven aan enorme marketing! Deze bijna klassieke champagne is bij uitstek geschikt als aperitief of bij een borrel. Maar hij is ook fantastisch te combineren met vis en zeevruchten. Wit vlees, denk aan kip smaakt ook prima bij deze champagne, die ook met gemak citrusdesserts aankan. Een geweldige champagne voor dito prijs.

Rose Brut .png
Schermafbeelding 2023-03-22 om 12.44.39.png
test 2.png

versterken. De familiegeschiedenis van de Lemaires (waar ik niet dieper op zal ingaan) begint eind 19e eeuw. Geen eendagsvlieg, zullen we maar zeggen. Belangrijker is uiteraard de informatie over het terroir. De wijngaarden liggen in het hart van de Champagnestreek, uitsluitend op de zuidoevers van de Marne in een klei-kalkbodem, die zich uitstrekt
van Hautvillers 1er Cru in Cumières tot Villers-sous-Châtillon. Een groot deel van de wijngaarden, Chardonnay, Meunier en Pinot Noir, is geclassificeerd als Premier Cru. 

De millésimmes rijpen in eikenhouten vaten en de rosé's krijgen hun kleur door schillen van de druiven.  De moeite waard!

BESTEL 'm HIER

RCL 2.png
bottom of page