top of page
ch t.png

CHAMPAGNE GUILLETTE-BREST

GB brut.png

zijn aanwezig maar overheersen totaal niet. Deze blend smaakt uitermate vriendelijk. Het familiebedrijf Guillette-Brest biedt een heel gamma aan, waaronder naast de Brut een extra Brut en een Grande Réserve. De Prestige Rosé is een blend van Blanc de blanc (100% Chardonnay) en 10% rode wijn. Vini Frabrini heeft gekozen voor een Brut. Een blend van Chardonnay, Meunier en Pinot Noir, die de echte Champagnebeleving garandeert . 

Deze blend is uitstekend geschikt  als apéritief, maar is ook heel goed te combineren met 

varkensvlees, vette vis of zeevruchten.  Of drink 'm als je iets te vieren hebt, maakt niet uit wat, je vindt wel iets... Santé

BREAKING: Inmiddels is ook de Rosé Brut verkrijgbaar in de webshop. Daar vind je ook informatie over deze topper! 

Champagne Guillette-Brest Brut

*

Soeur Sourire (Dominique)

vrolijk

verrassend

blend

27,50 Euro

*

Champagne Guillette-Brest Brut Rosé

Brigitte Bardot

verleidelijk

natuurlijke schoonheid

blend

30 euro

SHOP HIER

CHAMPAGNE PAYELLE GRAND CRU

De druiven worden met de hand geoogst, dat is wettelijk vastgelegd. En dat al generaties lang! En de kwaliteit van de druiven is geclassificeerd als "Gand Cru". Ambonnay is een van de 17 dorpen, waar Grand Cru's gemaakt worden, vanwege een prima combinatie van klimaat en terroir. Payelle is een familiebedrijf, dat maar liefst 26 druivenvelden beheert. 

In onze webwinkel vind je een hele mooie "Tradition Brut", een chamapgne voor 100% gemaakt van witte druiven: de Chardonnay druiven.

In de wijnwereld wordt dit ook wel een Blanc de Blancs genoemd, vanwege de kleur. Slechts 5% van alle champagne die verbouwd wordt in de Champagnestreek is Blanc de Blancs. Om de kwaliteit van elke fles te garanderen werkt Payelle samen met andere Grand Cru boeren, 

 

Deze Blanc de Blancs is werkelijk een pareltje, en voor een hele mooie prijs. Payelle claimt z'n geld in de champagne te steken en niet uit te geven aan enorme marketing! Deze bijna klassieke champagne is bij uitstek geschikt als aperitief of bij een borrel. Maar hij is ook fantastisch te combineren met vis en zeevruchten. Wit vlees, denk aan kip smaakt ook prima bij deze champagne, die ook met gemak citrusdesserts aankan. Een geweldige champagne voor dito prijs.

*

Champagne Payelle

Mme. de Pompadour

Grand Cru

sierlijk

Chardonnay

26,50 Euro 

SHOP HIER

Schermafbeelding 2023-12-27 om 11.13.31.png
bottom of page